Artist impressies

Heeft u bouw- of verbouwplannen en vindt u het lastig om uw ideeën visueel te maken? Vraagt de gemeente om een duidelijk beeld van het ontwerp in de bestaande omgeving? Of wilt u meerdere opties qua materiaalgebruik, interieur of de vorm van het hoofdgebouw, aanbouw en of bijgebouw uitproberen?

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt maken wij Artist impressies. Artist impressies of ook wel 3D afbeeldingen, geven een waarheidsgetrouw beeld van uw bouwplannen. Wij beschikken over de nieuwste technieken om uw ontwerp te visualiseren middels een 3D bouwinformatiemodel. Door in een vroeg stadium uw ideeën visueel te maken kunt u betere keuzes maken die aansluiten op uw wensen en voorkomt u dat er onnodige kosten worden gemaakt. Het 3D-model wordt eveneens ingezet voor het vervaardigen van bouwtechnische tekeningen waardoor de totale kosten voor de technische uitwerking van het project lager zullen uitvallen.  

Wij vinden het erg belangrijk dat u het juiste gevoel heeft bij de door ons uitgewerkte artist impressies. Om dit doel te bereiken zorgen wij ervoor dat elk project aansluit op uw wensen en de huidige trends.

Contact

Baints Bouwdesign BBD
Dyksicht 18
8765LX Tjerkwerd

06 42119942
Nieuwbouwwoning te Boazum

Nieuwbouwwoning te Boazum

Geplaatst op: 2018-03-03

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!! NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het on...

Lees meer Meer nieuws
Techniek Experince

Techniek Experince

Geplaatst op: 2018-03-03

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD. In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EX...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.