Bouwadvies

Heeft u bouw- of verbouwplannen en twijfelt u over de juiste aanpak? Weet u niet welke partijen u moet benaderen om uw bouwplannen te realiseren?
    
U wilt (ver)bouwen zonder dat u zich grote zorgen hoeft te maken over het gehele proces. Wij kunnen u begeleiden en ontzorgen tijdens het gehele bouwproces vanaf de planfase tot en met de uitvoeringsfase. Onze dienstverlening richt zich op woningbouw, renovatie, vernieuwbouw en utiliteitsbouw. Of het nu verbouw, renovatie of een nieuwbouwplan betreft, het is noodzakelijk dat uw wensen worden vertaald naar een programma van eisen. Hierin wordt onderscheid gemaakt in vormgeving, kosten, materiaalgebruik, constructie, duurzaamheid, installaties etc. Vanuit dit vertrekpunt kunnen wij samen met u goed communiceren met alle partijen. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Het is onze taak om uw belangen te behartigen en de plannen om te zetten naar concrete acties. Wij hechten veel waarde aan een open en transparantie communicatie, zodat u als opdrachtgever nauw betrokken blijft bij alle ontwikkelingen binnen elke fase van het project. Gedurende het bouwproces en daarna heeft u met veel verschillende dienstverlenende bedrijven te maken die u project tot een succes maken. Belangrijk hierbij is dat het totale bouwoverzicht en de kosten worden gemonitord, zodat waar nodig bijgestuurd kan worden en u niet voor onverwachte meerwerkkosten opdraait. Wij denken graag met u mee en begeleiden waar nodig tot aan de oplevering en daarna, waarbij u als opdrachtgever goed op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen.

Contact

Baints Bouwdesign BBD
Dyksicht 18
8765LX Tjerkwerd

06 42119942
Nieuwbouwwoning te Boazum

Nieuwbouwwoning te Boazum

Geplaatst op: 2018-03-03

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!! NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het on...

Lees meer Meer nieuws
Techniek Experince

Techniek Experince

Geplaatst op: 2018-03-03

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD. In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EX...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.