Bouwkundig tekenwerk

Heeft u bouw- of verbouwplannen en heeft u niet de middelen of de expertise voor het vervaardigen van bouwtechnisch tekenwerk ten behoeve van het ontwerp, het aanvragen van de omgevingsvergunning (bouwaanvraag) of de uitvoering?
        
Voordat u kunt gaan (ver)bouwen heeft u bouwtechnische tekeningen nodig om met alle belanghebbenden te kunnen communiceren. Wij verzorgen bouwtechnisch tekenwerk vanaf de planfase tot aan de uitvoeringsfase. Waar vroeger al het technisch tekenwerk twee dimensionaal werd uitgewerkt, werken wij elk ontwerp driedimensionaal uit. Waarom? Door de projecten driedimensionaal uit te werken kunnen wij samen met u en bij voorkeur vanaf de ontwerpfase, direct met de aannemer, constructeur en de installateur ontwerpfouten vroegtijdig analyseren. Nadeel hiervan is dat u meer tijd investeert in de ontwerpfase, maar het grote voordeel is dat er veel minder fouten worden gemaakt in de uitvoeringsfase waardoor de bekende bouwfouten tot een minimum beperkt kunnen worden en u geld overhoudt voor bijvoorbeeld de tuinrichting of een luxe badkamer. Vanuit het driedimensionaal gebouwontwerp kunnen alle tweedimensionale tekeningen voor elke bouwfase gegenereerd worden.

Na het verlenen van de omgevingsvergunning (bouwvergunning) kan er daadwerkelijk worden gestart met de bouw. Het is nu van belang dat de aannemer wordt voorzien van gedetailleerde tekeningen met de benodigde maatvoering, details, kozijnbladen, uitrekstaten etc. Wij hebben een uitgebreid netwerk van goede ervaren aannemers, constructeurs, installateurs en vele andere bouwdisciplines die uw project tot een succes maken!

Contact

Baints Bouwdesign BBD
Dyksicht 18
8765LX Tjerkwerd

06 42119942
Nieuwbouwwoning te Boazum

Nieuwbouwwoning te Boazum

Geplaatst op: 2018-03-03

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!! NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het on...

Lees meer Meer nieuws
Techniek Experince

Techniek Experince

Geplaatst op: 2018-03-03

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD. In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EX...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.