Interieurdesign

Heeft u bouw- of verbouwplannen en wilt u het interieur van uw woning of kantoor een facelift geven? De indeling veranderen of inzicht verkrijgen in het effect van een aanbouw op uw leefruimte?

Regelmatig ontmoeten wij mensen die zeer tevreden zijn met de plek waar zij wonen en/of werken. Echter kunnen woonwerkwensen veranderen waardoor de behoefte ontstaat om aanpassingen te verrichten, bijvoorbeeld het aanpassen van het interieur. Binnen ons team beschikken wij over een (bouwkundig)interieur ontwerper die samen met u een persoonlijk, fris en eigentijds ontwerp opzet. Middels een fotorealistisch 3D ontwerp kunt u eindeloos variëren in materiaalgebruik en de indeling gemakkelijk aanpassen. De 3D views zijn zo gedetailleerd dat zelfs de lichtinval op basis van GPS coördinatie wordt doorberekend. Hierdoor ontstaat een waarheidsgetrouw beeld van de lichtinval in uw nieuwe interieur, rekening houdend met de tijd van het jaar. Doordat u eindeloos kunt variëren binnen uw interieur gaan wij samen met u net zo lang door tot dat het gewenste resultaat is bereikt. Naast inspirerende ideeën die ontstaan gedurende ontwerptraject houden wij rekening met de kosten en de invloed van de verandering op het gebouw.

Wij kunnen u op elk aspect van het interieur faciliteren. Vanaf het ontwerp, de bouwtekening, nieuwe vormgeving of een fris eigentijds interieur voor een nieuwe woning, verbouwing, aanbouw, dakkapel, schuur, werkruimte of slechts alleen een advies, zodat u voldoende tijd heeft om een weloverwogen keuze te maken. Het vervaardigen van meubels op maat doen wij graag voor u. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar de 3D ontwerpen worden omzet naar een op maat gemaakt interieur.

Contact

Baints Bouwdesign BBD
Dyksicht 18
8765LX Tjerkwerd

06 42119942
Nieuwbouwwoning te Boazum

Nieuwbouwwoning te Boazum

Geplaatst op: 2018-03-03

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!! NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het on...

Lees meer Meer nieuws
Techniek Experince

Techniek Experince

Geplaatst op: 2018-03-03

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD. In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EX...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.