Renovatie en herbestemming

Heeft u verbouw en/of vernieuwbouwplannen en wilt u duurzaam renoveren en/of herbestemmen, maar vindt u het lastig de juiste keuzes te maken? Bijvoorbeeld, spouwisolatie, buitengevelisolatie, grondwarmtepomp, zonnepanelen en/of een zonneboiler? Wat is de terugverdientijd?
        
Wie duurzaam wil gaan verbouwen en/of aanbouwen moet veel keuzes maken waarvoor goede kennis nodig is over de bestaande bebouwing. Nederland kent verschillende bouwperiodes waarbij op verschillende manieren is gebouwd, Vooroorlogs (1920-1945), Vroeg naoorlogs (1945-1950), Woningnood, (1950-1970) Energiecrisis, (1970-1980) en Bouwbesluit-woningen (1992-heden). Naast dat de klus snel en met zo weinig mogelijk overlast uitgevoerd moet worden binnen het budget, vindt voorafgaand aan elke renovatieklus een grondige inspectie plaats om een zo goed mogelijk advies uit te kunnen brengen. Wij kunnen u bij iedere fase begeleiden en adviseren. Met ons brede netwerk aan aannemers, installateurs, constructeurs, architecten en specialisten op het gebied van energiehuishouding krijgt u een gedegen advies en vindt u naar alle waarschijnlijkheid de juiste partij voor de uitvoering van de klus.

Contact

Baints Bouwdesign BBD
Dyksicht 18
8765LX Tjerkwerd

06 42119942
Nieuwbouwwoning te Boazum

Nieuwbouwwoning te Boazum

Geplaatst op: 2018-03-03

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!! NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het on...

Lees meer Meer nieuws
Techniek Experince

Techniek Experince

Geplaatst op: 2018-03-03

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD. In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EX...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.