Nieuwbouwwoning te Boazum

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!!

NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het ontwerp en de samenwerking.

Circulair bouwen binnen een virtuele omgeving biedt de opdrachtgever de mogelijkheid om op detailniveau het gehele ontwerpproces mee te denken. Na iedere ontwerpwijziging wordt de opdrachtgever middels één op één ontwerpsessies en Virtual Reality meegenomen in elke beslissing.

Pas nadat elk detail is besproken en vastgelegd, starten wij het prefabricatie proces. Baints Bouwdesign is verantwoordelijk voor het gehele bouwproces en beschikt over een eigen prefabricatiefabriek waarin elk onderdeel wordt vervaardigd. De prefabricage van deze woning is bijna klaar. Over een paar weken is de fundering gereed en wordt het bouwpakket in vijf dagen tijd opgezet.

Bent u nieuwsgierig naar het materiaalgebruik en het ontwerpen binnen een virtuele omgeving waarbinnen de opdrachtgever onderdeel uitmaakt van het bouwteam? Dan bent u van harte welkom en nemen wij u graag mee in de vele mogelijkheden.

Contact

Baints Bouwdesign BBD
Dyksicht 18
8765LX Tjerkwerd

06 42119942
Nieuwbouwwoning te Boazum

Nieuwbouwwoning te Boazum

Geplaatst op: 2018-03-03

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!! NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het on...

Lees meer Meer nieuws
Techniek Experince

Techniek Experince

Geplaatst op: 2018-03-03

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD. In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EX...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.