Herbestemming postkantoor Appingedam

Het oude postkantoor te Appingedam krijgt een nieuwe bestemming. Jan Nieuwenweg en Klaas Oudman, twee regionale ondernemers, gaan het pand in het centrum van Appingedam herbestemmen. Hierbij is Team 4 Architecten verantwoordelijk voor het ontwerp. Baints Bouwdesign is in samenwerking met Jan Dick van Wijk (projectcoördinator) verantwoordelijk voor de technische uitwerking. De oude detaillering voldoet niet meer aan de huidige eisen en moet geactualiseerd worden. Tevens wordt aan de achterkant een uitbouw gerealiseerd waarvoor wij al het bouwkundige tekenwerk verzorgen.

Zie ook: http://www.cobouw.nl/bouwbericht/1613036-nieuwe-bestemming-voor-postkantoor-appingedam

 

Contact

Baints Bouwdesign BBD
Dyksicht 18
8765LX Tjerkwerd

06 42119942
Nieuwbouwwoning te Boazum

Nieuwbouwwoning te Boazum

Geplaatst op: 2018-03-03

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!! NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het on...

Lees meer Meer nieuws
Techniek Experince

Techniek Experince

Geplaatst op: 2018-03-03

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD. In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EX...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.