Techniek Experince

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD.
In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EXPERIENCE ( http://www.vvei.nl/pages/activiteiten.php?item_id=325 ) jonge studenten enthousiasmeren voor techniek.
De bouwsector kent een groot tekort en dat is jammer, want het is zo’n mooi vak!
Samen met VR INNOVATIES hebben wij inzicht gegeven in de digitalisering van de bouw en het circulair denken dat nodig is om het grindstoffentekort te beperken als een van de grootste consumerende maakindustrieën.
Al met al twee fantastische dagen met veel toekomstege techneuten.

 

Contact

Baints Bouwdesign BBD
Dyksicht 18
8765LX Tjerkwerd

06 42119942
Nieuwbouwwoning te Boazum

Nieuwbouwwoning te Boazum

Geplaatst op: 2018-03-03

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!! NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het on...

Lees meer Meer nieuws
Techniek Experince

Techniek Experince

Geplaatst op: 2018-03-03

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD. In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EX...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.