Pavillia Recreatie

Opdrachtgever:   Pavillia BV
Ontwerp:  Pavillia BV
Technische uitwerking:  Baints BouwDesign
Artist impressies:  Baints BouwDesign

PAVILLIA's zijn design-buitenverblijven voor ontwikkelaars en particulieren.

Voor ontwikkelaars zijn PAVILLIA's interessant omdat een zeer hoogwaardig design kan worden gecombineerd met concurrerende bouwprijzen en een hoge mate van flexibiliteit in de ontwerp- en gebruikersfase. Hierbij zijn voor diverse functiegroepen (zoals vakantieparken, zorg, hotelbranche) specifieke PAVILLIA's ontwikkeld. Ook voor nieuwe functiegroepen blijkt PAVILLIA vaak een ideale invulling te zijn.

Voor particulieren zijn PAVILLIA's interessant omdat dit een hoogwaardige aanvulling is aan een bestaande omgeving, zoals een poolhouse of atelier. Een PAVILLIA is hierbij absoluut onderscheidend.

Elke PAVILLIA heeft zijn unieke en hoogwaardige uitstraling, waarbij u binnen het concept zelf kunt kiezen uit vele vormen, kleuren en varianten. PAVILLIA wordt bij ons op maat voor u gecomponeerd.

 

Contact

Baints Bouwdesign BBD
Dyksicht 18
8765LX Tjerkwerd

06 42119942
Nieuwbouwwoning te Boazum

Nieuwbouwwoning te Boazum

Geplaatst op: 2018-03-03

DAMPOPEN BOUWEN MET GEZONDE BOUWMATERIALEN!! NUL op de meter, gezonde bouwmaterialen, hoog comfort, maximaal genieten van natuurlijke lichtinval en virtueel ontwerpen. Deze kernwaarden vormen de basis voor het on...

Lees meer Meer nieuws
Techniek Experince

Techniek Experince

Geplaatst op: 2018-03-03

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij de nieuwspagina geüpdate hebben, dus hoogtijd voor de laatste ontwikkelingen van BBD. In samenwerking met de Vrienden van Techniek mochten wij op de TECHNIEK EX...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.